2015. március 19., csütörtök

4. fejezet, Liam ingatlanjai és autói

Liam elvileg ebben a családi házban nőtt fel. Erről az ingatlanról nem sokat tudunk, csak ez a pár kép van róla. Ez az, amit a TIU-ban is láthatunk, ha jól emlékszem.

Liam ebben a házban nőtt fen
Liam miután sikeres lett, állítólag ezt a házat vette a szüleinek, hogy ezután ebben éljenek.
Liam szüleinek az új otthona
Liamnek van egy lakása Londonba, ahol a testőrével Paddyvel él. Ez az a lakás, ami pár éve kigyulladt és Andy Liam legjobb barátja megégett, az erkélyen kitört tűzben. A lakás ára 2 millió font.
Liam lakása, a bejárat és az épület
Liam lakása belülről
Liam nemrég vett egy nagy villát Wolverhamptonban, ahova már Sophiát is beköltöztette. Ennek az ingatlannak az ára, 4 millió font körül van. A 2014-es karácsonyt már az új házukban ünnepelték. 
Liam új Wolverhamptoni villája
Liam ingatlanairól ennyi. Most jöjjenek az autók.
Pontos információ erről még nincs. De tudtommal, neki is van egy nagy Range Roverje vagy egy ahhoz hasonló nagy autója, amit az autóvezetői vizsgája után vett magának. Képet találot az első fejezetben.

Továbbá új forrásokból kiderült, hogy Liamnek van egy fekete Lamborghini, aminek a típusát nem tudok még.
Ezek kívül 2013 karácsonyára, Liam vett Sophiának egy luxus autót. Márkája ismeretlen, de vannak képek róla az interneten amint épp azt a kocsit vezeti. A lényeg, hogy nem pár milliós autóról van itt szó, hanem több 10 milliósról... 

És a szüleinek egy ilyen autója van, mint amit a képen láthattok. Ennek, hogy őszinte legyek a pontos márkáját nem tudom, de a kinézete alapján egy BMW hármas coupe.